Wie zijn wij

Ongeveer 25 jaar geleden richtten de heren Akkermans en Gussem de 'Computerclub Dongemond' op. De reden van de oprichting was het bij houden met de technologieën die in die tijd op kwamen die in de hedendaagse tijd alleen maar in musea kunnen bewonderen. Maar het zelfde verhaal geld nog steeds vandaag. De technologieën op het gebied van computers en elektronica stijgen nog steeds in een lijn die niet op lijkt te houden. 64MB werd 128MB en zo ging het maar door en nog steeds proberen we op de hoogte te blijven van deze alsmaar vernieuwende sector.

De vereniging begon met 2 leden, in bijna 25 jaar zijn we al uitgegroeid tot een vereniging met een middelgroot formaat dat graag met zijn leden in contact staat. Daarom organiseert de Computerclub maandelijks op vrijwel elke 3de zaterdag van de maand een Clubdag. Deze clubdagen worden frequent bezocht en is onder de jongere leden onder ons waarbij de leeftijd tussen de 12 en 25 jaar ligt word de clubdag veel gebruikt voor het spelen van spelletjes en voor het gezellig praten over onze hobby. Ook word het leerzame effect van een clubdag niet vergeten, er wordt veel discussies gevoerd en wordt er ook uitgelegd. Met enige regelmaat een 2 daagse clubdag georganiseerd waar er 2 dagen lang spelletjes worden gespeeld. Ook komen er veel leden die minder interesse hebben in het spelen van computer spelletjes voor een gezellige borrel en een praatje met het bestuur en de leden. Het kan natuurlijk dat uw computer of laptop het niet zo goed meer doet. Op de clubdagen zijn er altijd wel leden die u willen helpen met uw problemen over de soft- en hardware van uw PC.

Daarnaast heeft de ComputerClub Dongemond ook een site waar informatie over onze activiteiten te vinden is en ook een gebruikersdeel te vinden is voor contact met andere leden en aanmelding mogelijk is op een van onze activiteiten.

Elk jaar wordt er in april zoals gebruikelijk een Algemene ledenvergadering gehouden waarin leden inspraak en inzicht krijgen in wat er in de club is gebeurd en gaat gebeuren. Op deze vergadering staat het bestuur open voor alle suggesties voor het komende jaar.

We hopen dat u een goede indruk hebt gekregen over wat de Computer Club doet en waar we voor staan.

Wilt u meer weten over de Computer Club Dongemond? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen. Ook nodigen we u hierbij uit ook een bezoek te brengen aan een clubdag. In de agenda kan u zien wanneer deze zich plaatsvinden op OBS de Radonkel in Raamsdonksveer.

Wij hopen u snel te zien!

Het bestuur

Club contact informatie

U kunt contact opnemen met het bestuur van de club via de volgende leden:

Voorzitter - de Wijs, Taco, de

Vice Voorzitter - Diependaal, D.

Penningmeester - Leander, George

Secretaris - Gussem, Henk, de